Kampüsümüz Hakkında

2004 yılından beri Isparta eğitimine öncü hizmetler veren okulumuz 2019 yılında anaokulu, ilkokul ,ortaokul ve lise kademelerinin yer aldığı yeni eğitim kompleksi ile geleceğin dünyasına yetkin bireyler yetiştirmeye devam etmektedir.

6000 m² kapalı alan, 5000m2 açık alan, 42 derslik, 250 kişilik konferans salonu, bilişim teknolojileri ,fen laboratuvarları, müzik ve sanat atölyeleri, kütüphane, fitness salonu, yüzme havuzu, kapalı ve açık spor tesisleri , yoga , akıl oyunları ve hobi derslikleri ile öğrencilerine ayrıcalıklı bir eğitim kurumunda olmanın farkını yaşatır.

Özel Boğaziçi Koleji mikro ve makro düzeyde eğitim dünyasındaki gelişmeleri yakından takip ederek öğrencilerine ideal eğitim koşulları sağlamayı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlerine saygılı ,özgüven sahibi bireyler yetiştirmeyi ilke edinir.

Kurulduğu ilk günden beri ilkelerinden vazgeçmeden hep daha iyiye ulaşmayı amaçlayan okulumuz her geçen yıl sosyal , sportif, akademik başarılarına yenilerini ekleyerek ilk günkü heyecanıyla büyüme ve gelişimini sürdürecek ,örnek ve lider bir kurum olarak Isparta eğitimine yüksek seviyede katkı sağlamaya devam edecektir.