09 Ocak 2024 Salı
“Uluslararası müfredatlar ve öğreci değişim programı” WCEP öğrenci semineri bugün Boğaziçi Koleji Isparta Kampüsü 7-8-9-10-11-12. Sınıf öğrencilerimize WCEP Eğitim Müdürü Sn. Serdar Aydın tarafından verildi. Öğrencilerimiz ayrıca Uluslararası seviye belirleme sınavı CELS test ile ilgili de bilgi edindiler. 8 Ocak Pazartesi günü online olarak veli sunumu yapılmıştır. CELS test 16 Ocak Salı okulumuzda gerçekleştirilecek olup katılım gösterecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.