Bilgisayar Laboratuvarı

Okullarımızda bilgisayar destekli eğitim yapılmakta ve bilgisayar eğitimi için derslikler bulunmaktadır. Bu dersliklerde öğrencilerimizin, son teknoloji ile iç içe olmaları sağlanmaktadır. Bilgisayar laboratuvarlarımızda akıllı tahta, 3d yazıcılar ve robotik setlerle desteklenmektedir. Her birinde internete bağlı 25 adet bilgisayar, bir akıllı tahta ve 3D Printer olan 1 adet Bilgisayar Laboratuvarı bulunmaktadır. Office Programları Kullanımı, Internet Güvenliği ve Etiği, Dijital Vatandaşlık, Araştırma ve Sunum Teknikleri, Multimedya Tasarımı, Programlama, 3 Boyutlu Tasarım, Mobil Uygulama Geliştirme konu başlıklarının işlendiği bu laboratuvarlarda ayrıca; Elektronik Devre Programlama, Ardunio, Robotik ve Maker çalışmaları da gerekli teknik malzemelerin bu ortama getirilmesi ile gerçekleştirilmektedir.