Yabancı Dil Eğitimi

Bridge
Bridge ders içerikleri Milli Eğitim Bakanlığı matematik, fen bilgisi ve hayat bilgisi öğretim programlarına uyumlu olarak hazırlanmıştır. Bridge okul öncesi hazırlık sınıfı, ilkokul ve ortaokul 5. Sınıf kademelerini kapsar. Bu kademelerin dil ediniminde önemi büyüktür. Haftalık 2 ders saati olarak programlanan matematik, fen bilgisi, hayat bilgisi derslerinden sınıf ve yaş grubuna göre İngilizce olarak hazırlanan içerikle öğretmenlerimiz mikro öğretim etkinlikleri gerçekleştirirler.

Çağdaş dünya insanı şuuruna sahip bireyler yetiştirmek vizyonuyla Bridge Eğitim Modelimizi öğrencilerimize:
- yenilikçi,
- kalıcı beceriler kazandırma amaçlı,
- kaliteli,
- evrensel ve bilimsel değerlere odaklanan bir eğitim programı sunmak için hazırlanmıştır.

Yabancı dilde kendisini ifade ederken o dilde düşünebilme becerisi; akranlarıyla beraber kaliteli öğrenme bol miktarda özgüven sağlama; uluslararası kaynaklardan araştırma ve öğrenme becerisi ve diller arasında otomatik geçiş yapabilme becerisi sağlar.